כיצד נדע שהאוכל שלנו בטוח? איך אפשר גם בריא וגם טעים? והאם בסוף נהיה כולנו טבעונים? הדס יריב, יועצת התזונה והמדע של איגוד יצרניות המזון בהתאחדות התעשיינים, עושה לנו סדר במטבח
עוד מילדות הרגילו אותנו שבריא וטעים לא הולך יחד. אבל עם הידע, הטכנולוגיות והעושר הקולינרי הנוכחי, אין רחוק מהאקסיומה הזאת. יועצת התזונה הרס יריב מנסה להנחיל את התפיסה בקרב יצרניות המזון. היא מלווה חברות בפיתוח ושיפור מוצרים, כמו גם באסטרטגיה השיווקית שבקצה – איך לספר את הסיפור שמאחורי המוצר.
בשיחה איתה דיברנו על דיאטות טרנדיות, על ההשפעה העצומה שיש לתזונה היומיומית במניעה ומזעור של מחלות, על השינויים העצומים שעבר התפריט מקום המדינה ועד ימינו ועל עתיד ההסעדה העולמית: יותר מזון מן הצומח, בשר מתורבת, הדפסות מרקמה חיה ובמקום רפת, מפעל ידידותי לסביבה לייצור סטייקים.
אנו מזמינים אתכם להאזין לפרק ה-51 של הפודקאסט 'זמן לחשוב' של גופמן קריאייטיב.
בכל פרק נשוחח עם אנשים מעוררי השראה, מעולמות תוכן מגוונים, על הפרספקטיבה האישית שלהם. על השראה ומציאות.
פודקאסטים נוספים שיכולים לעניין אותך:
"זמן לחשוב" עם יעל נבט וישראל גופמן: ועכשיו ילדים והורים – נראה כמה חינוך פיננסי הוא פשוט
"זמן לחשוב" עם היזמת מיכל בלאט בן דוד: על דילמות והחלטות בדרך לאקזיט
'זמן לחשוב' עם רז הייפרמן וישראל גופמן: "טכנולוגיה היא רק קומת הבסיס"